Balandžio 15 dieną, 16 val. visus, kuriems artima dainuojamoji poezija, VšĮ „Bardai LT“ kvies į Bistrampolio dvarą Panevėžio rajone, kur atvyksta visas būrys Sauliaus Mykolaičio draugų: Gediminas Storpirštis, Domantas Razauskas, Ieva Narkutė, Giedrius Arbačiauskas, Artūras Dubaka, Mindaugas Ancevičius, Andrius Bialobžeskis bei penktadienio konkurso laureatas. Koncerte skambės ne tik pačių bardų atliekamos dainos, tačiau išgirsime ir Sauliaus Mykolaičio sukurtų dainų.

Aktorius ir režisierius – Saulius Mykolaitis gimė 1966 metais. Studijavo Lietuvos valstybinėje konservatorijoje, įgijo bakalauro ir magistro laipsnius. 1992–1994 dirbo Vilniaus valstybiniame mažajame teatre. Nuo 1994 m. dirbo Lietuvos Nacionaliniame dramos teatre. Režisavo spektaklius, kūrė muziką ir dainas, buvo vienas įdomiausių savo kartos aktorių...

Todėl visus, kurie brangina ir vertina Sauliaus Mykolaičio kūrybą, kviečiame savaitgalį praleisti su dainuojamąja poezija ir kartu prisiminti šią neeilinę asmenybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją