„Esame įpratę prie visokių pas mus koncertuoti atvykstančių žvaigždžių įnorių – tai pramogų pasaulio dalis. Tad, šou ant ledo „Ledynmetis Live!“ trupę galiu drąsiai įvardinti, kaip kiekvieno organizatoriaus svajonę: komanda prašo užtikrinti jiems tvarkingas, švarias patogias patalpas darbui ir tokį pat viešbutį. Pagal jų reikalavimus bus užsakytas keturių žvaigždučių viešbutis visai jų viešnagei“, – sako šou ant ledo Lietuvoje organizuojančios kompanijos „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.
Kone šimto žmonių komanda, iš kurių net keturios dešimtys – „Ledynmečio“ personažus įkūnysiančių dailiojo čiuožimo meistrų, į Kauną atvyks likus gerokai laiko iki pirmojo pasirodymo mieste.

 Planuojama, jog artistai ir aptarnaujantis personalas laikinojoje sostinėje viešės beveik savaitę.
„Tam, kad būtų tinkamai pasirengta pirmą kartą šalyje rodomam šou visa komanda ir technika į Kauną atriedės likus keturioms dienoms iki pirmojo pasirodymo, kuris numatytas gruodžio 12 d., penktadienį. Tad, nenustebkite, jei kur nors mieste pamatysite klaidžiojančius ir visuomet pralinksminančius gigantiškus mamutus Menį ir Elę ar įkyriųjų tinginį Sidą. Turėdami laisvo laiko, jie tikrai norės susipažinti su miestu, o galbūt net ir savo giminaičiais, gyvenančiais Kauno zoologijos sode“, – teigė būrį artistų pasitikti besiruošiantis D. Afarjanc.

Daugiau nei dešimtyje šou sunkvežimių, kuriais į Kauną bus atgabenta pasirodymams reikalinga įranga, tilps ne tik didžiuliai kostiumai, kuriuos beveik pusmetį kūrė pusšimtis žmonių, bet ir specialiai jiems skalbti ir džiovinti pritaikytos skalbyklės bei džiovyklės. Artistų treniruotėms užkulisiuose bus įrengta atskira erdvė, o jų raumenimis ir sveikata pasirūpins su trupe visur kartu keliaujantis fizioterapeutas. 

Kauno „Žalgirio“ arenoje bus surengti trys pasirodymai. Dviejų valandų trukmės 2012-metais dienos šviesą išvydęs spalvingas muzikinis spektaklis jau sužavėjo publiką daugiau nei 30-yje šalių. Netrukus Lietuva taps viena iš jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)