Jie į tradicines Velykas kviečia taip: "O kad metai būtų geri, sveteliai mieli, per ilgai lovose nesivartę ir pas mus į svečius išsiruoškite: kviečiame į Lietuvos liaudies buities muziejų. Juk dar senoliai sakydavo, kad jei nori, kad ne tik linai gerai augtų, bet ir metai būtų geri, antrą šv. Velykų dieną būtinai reikia į svečius keliauti. Išties, susirinkus į krūvą smagiau linksmintis, o prisilinksminus lyg soties, ir darbai spėriau seksis, kas tikrai turi garantuoti ir visą metų sėkmę. Todėl Balandžio 9 d. (pirmadienį) Lietuvos liaudies buities muziejus Rumšiškėse visus kviečia į Velykų renginį!"

Nuo 12 val. muziejuje Jūsų laukia tradiciniai žaidimai su margučiais, Velykės dovanėlės, supimasis, lalautojų linkėjimai, konkursai, šokiai, dainos ir kitos linksmybės.

Ypatingai kviečiamos ir laukiamos šeimos, nes jos dalyvaus Velykiniame žaidime – konkurse, kurio nugalėtojams atiteks puikus prizas: kelionė laivu Ryga-Stokholmas-Ryga (4 asmenims)!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją