Renginys susieja analoginę fotografiją pasirinkusius kūrėjus. Kaip ir praėjusiais metais, šįkart parodoje išvysime kelių žmonių darbus, kuriems fotografija dažnai nėra profesija, tačiau gyvenime užima svarbią vietą. Pagrindinė parodos tema – portretas. Parodos kuratorius D. Stankevičius siekia atrasti ir suburti kuriančius žmones, todėl asmenybių spektras itin platus. Parodoje žiūrovai pamatys legendinės lietuvių kino žvaigždės įamžintus kolegas, svetur gyvenančius lietuvių autorius ir menininkus, kuriančius LGBT tematika.

Paroda „Mano kiemas“

„Paroda „Mano kiemas“ – labiau ne apie vietą, o apie tam tikrą būseną. Apie akimirką, kai norisi tyrinėti save, ar supančią aplinką, apie ieškojimą formų ir būdų tai padaryti. Tuo pačiu ji ir apie laiką, nusakantį, koks tada tas žmogus buvo, kas jam rūpėjo. Ilgainiui atsiranda suvokimas, kad tas „kiemas“ iš tikrųjų egzistuoja, niekada neišnyksta. Tik keičiasi kartu su žmogumi. Ir net tada, kai manome, kad vaikštome po svetimą, iš tikrųjų esame savo kieme“, – sakė D. Stankevičius.

Paroda „Mano kiemas“

Parodoje savo darbus eksponuoja Juozas Budraitis, Rūta Urbonaitė, Tomas Terekas, Vytenis Malisauskas, Romualdas Vinča, Laitas Rekus, Darius Jurevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją