Festivalio „Senamiesčio žiogas“ uždarymo renginį pradėjo jaunas ir talentingas dainuojamosios poezijos atlikėjas Vytenis Kazlas. Antroji scenoje pasirodė grupė „Baltasis kiras“, publika išgirdo ne tik naujus kūrinius, bet ir kartu dainavo žinomas dainas „Lupytės“, „Saulė šviečia“.

Po grupės pasirodė Kostas Smoriginas, kuris savo balsu ir dainomis klausytojus tiesiog užbūrė. Tačiau neilgam, Andrius Kaniava ir grupė publiką privertė šypsotis ir linguoti. Prasidėjęs lietus neišgąsdino daugiau nei tūkstančio į festivalį susirinkusių klausytojų. Džiaugsmingai su šokiais ir dviem bisais grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ užbaigė dešimt metų trukusią „Senamiesčio žiogo“ muzikinę kelionę.

Paskutinis "Senamiesčio žiogo" koncertas

Uždarymo renginyje taip pat vyko „Paukšio spintos“, „Kūrybos kampas 360“ ir „Vaikystės sodas“ organizuojamos kūrybinės dirbtuvės vaikams ir jaunimui. Buvo pristatyta Jono Danielevičiaus fotografijos darbų paroda „Žiogo muzikinė kelionė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją