DELFI susisiekus su renginį organizavusios VšĮ "Se Event" direktore Vaiva Andrulevičienė moteris atsisakė atsakyti į klausimą, iš kur atsirado papildomos eilės VIP zonoje, kurių nebuvo pardavime. Moteris taip pat atsisakė kalbėti apie renginio aprašyme nurodytą puikų matomumą VIP zonoje, o pasiteiravus, kaip pati organizatore vertina renginio matomumą VIP zonoje, komentaro neišgirdome. V. Andrulevičienė nepateikė atsakymo į klausimą, ką mananti apie tai, kad scenoje baleto šokėjai dėl iškritusios rasos slidinėjo, griuvinėjo.

"Se Event" direktorė teigė, kad kiekvienas žiūrovo nusiskundimas bus išnagrinėtas individualiai. „Kiekvienas žiūrovas susisiekia su manimi asmeniškai. Bet šito skelbti nebūtina. Ir taip jie su manimi susisiekia“, - DELFI kalbėjo V. Andrulevičienė.

DELFI kalbinta moteris patvirtino, kad tie, kurie liko nusivylę renginio organizavimu, turi galimybę atgauti sumokėtus pinigus už bilietus. Tam reikia atsiųsti renginio bilietų kopijas ir geranoriškai aprašyti situaciją: „Vartotojų teisės nurodo, kad žmogus turi galimybę atgauti pinigus. Teismų praktika tai parodo, bet mes neketiname iki to eiti, mes būsime labai geranoriški.“

Kultūros ministras Šarūnas Birutis atsiprašo visų, kurie dėl techninių kliūčių neturėjo galimybės praėjusį šeštadienį deramai išvysti didingiausios metų premjeros - klasikinio Piotro Čaikovskio baleto „Gulbių ežeras“.

„Techniškai tai sudėtingiausias kultūros projektas, todėl, būdamas šio projekto globėju, labai atsiprašau visų, kurie dėl techninių kliūčių šeštadienį neišvydo vaizdo, kurio tikėjosi. Sekmadienio vakarą spektaklis pasisekė puikiai, nes renginio organizatoriai įvertino visas technines galimybes ir klaidas. Reikia suprasti, kad toks renginys Lietuvoje vyko pirmą kartą, tad labai tikiuosi, kad visi pasimokėme ir kitąmet panašaus pobūdžio renginiai paliks tik teigiamus įspūdžius“, - sako Šarūnas Birutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)