Prabangus ir paslaptingas dvaro interjeras, kuriame kiekviena detalė pasakoja savo istoriją, padės sukurti „NI&Co“ pasirodymui ypatingą atmosferą. Prieš ir po koncerto žmonės galės atsigaivinti vaikštinėdami po gaivinančia vėsa alsuojantį dvaro parką, kurį 1898–1900 m. suprojektavo iš Prancūzijos pakviestas garsus kraštovaizdžio architektas Eduardas Fransua Andrė su sūnumi Renė.

Styginių kolektyvo „NI&Co“ pristatomo performanso metu scena virsta tikru teatru, kuris prikausto publikos dėmesį. Šio kolektyvo tikriesiems muzikos gurmanams pristatyt nereikia. Pabuvoję nors viename jaunųjų virtuozų koncerte, klausytojai žino, jog šio kolektyvo muzikantai patrauklų repertuarą atlieka mintinai, o į savo pasirodymus integruoja minimalistinę choreografiją, taip sukurdami unikalią atlikimo koncepciją, kurią galima vadinti “vizualizuota muzika”. Šiandien „NI&Co“ koncertuoja Londono, Niujorko, Los Andželo, Vienos, Maskvos ir Berlyno koncertų salėse.

Muzikos kritikai juos vadina „roko žvaigždėmis“ klasikinės muzikos scenoje ir lygina su „Apple“ modeliu kompiuterijos pasaulyje. 

Kolektyvas „NI&Co“ kviečią kviečia klausytojus į prašmatnų ir išskirtinį koncertą Trakų Vokės Dvare, birželio 12 d., ketvirtadienį, 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją