Pjesės „Jazminas“ siužetas apima keletą pagrindinės herojės Jazminos gyvenimo dienų. Sename šeimos name susitinka ekscentriški, skirtingo amžiaus žmonės. Visi jie kalba apie meilę, vienas kitam suteikia vilčių, kurios, deja, neišsipildo. Namo gyventojai susipainioję jausmuose, siejami kažkokio beviltiško bejėgiškumo, infantilumo. Personažai kovoja už laimę, tačiau negali susitvarkyti su savimi... Šis keistas spektaklis žavi muzikalumu, intymiu geidulingumu, yra kupinas energijos.

Scenografiją spektakliui sukūrė Martinš Vilkarsis, talentingas menininkas, pripažintas geriausiu Latvijos scenografu.

Rugsėjį žiūrovai vėl galės išvysti puikių atsiliepimų sulaukusią birželio mėnesio premjerą „Bičai“. Spektaklį, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka jaunieji teatro aktoriai, pastatė jaunosios latvių kartos režisierius Regnars Vaivars, taip pat jau pelnęs geriausio Latvijos režisieriaus titulą.

Žiūrovų pageidavimu parodysime ir vieną naujausių spektaklių „Laisvi drugeliai“, kuriame debiutavo Mantas Jankavičius. Didžiulio pasisekimo sulaukusią pjesę galėsite pamatyti rugsėjo 21, 22 dienomis. ...Kuris jaunas žmogus iš mažo miestelio, ypač puikiai grojantis gitara ir dainuojantis, nenorėtų išsiveržti iš tėvų globos ir apsigyventi didmiestyje? Ko gero, norėtų daugelis. Bet padarytų toli gražu ne kiekvienas. Mūsų herojus tai padarė...

Aštrių diskusijų, kritikų ir žiūrovų dėmesio sulaukęs, abejingų nepaliekantis spektaklis „Hanana, kelkis ir eik“ – taip pat rugsėjo mėnesio repertuare. Žiūrovai matys ir jau pamėgtus spektaklius „Sankirta su pagrindiniu keliu“ bei žmogiškumui, meilei, tikėjimui ir vilčiai skirtą spektaklį „Visada tavo. Ana Frank“.

Rugsėjo mėnesį už ypatingą kainą pakviesime į spektaklį „Katerina“ apie žmogaus lemtį ir likimus.

Mažiesiems žiūrovams skirti žaismingi, nuotaikingi spektakliai „Katės namai“ ir „Pifo nuotykiai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)