A. Kaluginas sakė, kad idėją apjungti įvairias meno formas, brandino seniai.

„Projektas jungia įvairių meno krypčių atstovus ir pristato tapytojų, grafikų, fotografų ir skulptorių kūrybą. Visus menininkus šiame projekte vienija bendra tema – meilė, vyro ir moters santykiai, intymumas“, – sakė A. Kaluginas.

A. Kaluginas su knygos iliustratore S. Ovinova

Renginio data – gegužės 13 – oji pasirinkta neatsitiktinai. Paroda skirta meilės ir jos globėjos Lietuvoje – deivės Mildos dienai paminėti bei naujausios Europoje psichologinių ir seksualinių kompleksų enciklopedijos išleidimui.

„Viso renginio koncepcija yra meilė ir lietuviškas atsakas Valentino dienai. Mes norime, kad mes mylėtume lietuviškai, kadangi mes turime puikią deivę Mildą ir Valentinas čia - visai ne prie ko", - DELFI sakė psichologas.

Vakaro metu svečiai išgirdo knygos atsiradimo istoriją, apžiūrėjo tapybos ir fotografijų parodą, klausėsi romansų bei stebėjo meilės šokio - tango performansą.

Andrius Kaluginas yra gerai žinomas psichologas Lietuvoje. „Drąsus, kompetetingas ir atsakingas“ – taip internete apibūdinamas psichologas, kuris specializuojasi mąstymo ir elgesio, kūno energetikos, krizių ir psichologinių traumų bei seksologijos srityse.

„Žmogus yra visavertė asmenybė su savo silpnomis ir stipriomis pusėmis, su savo problemomis ir resursais joms spręsti. Darbe man svarbus efektyvus kliento ir psichologo bendradarbiavimas siekiant bendro tikslo – kliento gerovės. Tikslas yra ne tik išspręsti pateiktą problemą, bet ir suformuoti žmogui įgūdžius pačiam tvarkytis su sunkumais“, – sako A. Kaluginas.

Apie knygą:

„Complexus Amoris“ – kol kas vienintelis ir unikalus bendrųjų ir seksualinių kompleksų rinkinys, neturintis analogų Lietuvoje ir Europoje.

Knygoje „Complexus Amoris“ autorius aptaria per 100 kompleksų, todėl kiekvienas rasite dalelę savęs ar atpažinsite artimuosius. Tai visiškai naujas, modernus požiūris.

Psichologas Andrius Kaluginas aiškiai aprašo vyrų ir moterų kompleksų atpažinimo būdus, jų priežastis ir pasekmes, pateikia rekomendacijas, kaip juos įveikti ir keistis.

Sudėtingos moteriškojo ir vyriškojo pasaulio subtilybės perteiktos sklandžia pasakojimo maniera, iliustruojamos šmaikščiais anekdotais ir tikromis istorijomis. Suprasite, kad kompleksai nėra liga ar yda. Tai intymiuose santykiuose pasąmoningai taikomas elgesio ir mąstymo modelis. Tarsi užslėptas mūsų angelų ir demonų pasaulis.

Daugiau vakaro akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)