Žiūrovus patrauks šiame muzikiniame spektaklyje vaidinantys žymiausi Lietuvos aktoriai, žiūrovų pamėgti bei gerai žinomi populiariausi atlikėjai iš įvairių teatro spektaklių bei TV laidų. Ši gyvo garso muzikinė komedija ir joje vaidinančių įžymybių būrys bandys praskaidrinti „krizines“ žiūrovų nuotaikas – tai Nacionalinio dramos teatro aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Rasa Rapalytė, Vilniaus mažojo teatro aktoriai Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas, Giedrius Savickas, Gintarė Latvėnaitė, žavioji aktorė Žemyna Ašmontantaitė, Oskaro Koršunovo teatro aktorė Eglė Mikulionytė, aktorė ir dainininkė Lina Rastokaitė bei aktoriai Irmantas Jankaitis, Simas Lindešis, Tomas Dapšauskas, Darius Rakauskas ir kt.

Žiūrovus miuziklas patrauks jame plėtojama intriga, žaismingumu, spalvingais personažais, nestandartiniais kūrybiniais sumanymais, aukščiausios prabos aktorinių vaidmenų perliukais, abejingų nepaliks gausybė gyvai atliekamų aistringų, lyriškų ir nuotaikingų dainų.

Specialiai šiam spektakliui nuotaikingą ir linksmą muziką sukūręs kompozitorius Antanas Jasenka šiemet buvo pristatytas „Auksinio scenos kryžiaus“ apdovanojimui, kaip geriausias teatro kompozitorius.

Šis muzikinis spektaklis savo dvasia galėtų tapti lyg žymiojo „Mulen Ružo” istorijos lietuviškuoju analogu perkeltu į nūdieną, kuriame žiūrovai atpažins ir šiandienos Lietuvos gyvenimo realijas bei veikėjus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją