Taigi, viena iš pagrindinių jo užduočių – gerai atlikti muzikines partijas. „Kadangi artistinę dainavimo dalį pradėjau prieš metus kartu su „Žvaigždžių duetais“ ir Evelina priešakyje, išskyrus mane, visi kiti – profesionalūs dainininkais. Kartais išeina, kartais ne, o partijos priderintos prie mano vokalinių sugebėjimų ir patirtimi, kokia ji yra, - kalbėjo pašnekovas. - Labai džiaugiuosi, kad pastaruosius metu į mano profesinę veiklą įsijungia muzika, vokalas, o tai yra bohemos dalis“.

„Vystome mes tą sritį“, - juokėsi jis.

Spektaklio veiksmas vyksta gatvėje Be Pavadinimo. Nežinomi XXI a. menininkai, neatrasti menininkai, prarasti menininkai, aktoriai, šokėjai, poetai, hipiai, dizaineriai bei kiti plataus profilio artistai kiekvieną dieną renkasi nerūpestingoje bohemiškoje kavinėje „LOVE & PEACE“ (LOP) ir toliau skandina ją vis didesnėse skolose.

Leo prisipažino, kad bohemiškas gyvenimas, į kurį pateksime spektaklyje, jam labiau asocijuojasi su studentavimo laikotarpiu, o dabar jo – kur kas mažiau. „Tiek daug visko, kad tiesiog jėgų nėra vakare kur nors keliauti“, - atviravo jis.

Retkarčiais jis apsilanko sostinės restorane „La Boheme“ arba „In Vino“, tačiau ne per dažniausiai. „Ten jau toks bohemščikų klanas. Ten jau bohema“, - juokėsi jis.

Kol kas Leo tikina esantis personažo paieškose, o labiausiai džiaugiasi gautu būgneliu, nes jo personažas groja būgnais. „Mano personažas - „atseit” būgnininkas, „atseit“ keliautojas, bohemščikas galbūt... Vaikystėje nei fortepijonu, nei smuiku, nei gitara norėjau groti, o būgnai buvo arčiausiai širdies. Norėčiau pasakyti, kad greičiau erzinu savo kolegas nei groju. Šiaip malam, malam... tuos būgnus, dar turime šiek tiek laiko, gal kas nors išeis. Absurdiškai juokinga gal“, - svarstė aktorius.

Spektaklyje „LOVE & PEACE“ arba mums bankrotas” taip pat vaidins tokie žinomi aktoriai, kaip Džiugas Siaurusaitis, Rasa Rapalytė, Eglė Mikulionytė, Gintarė Latvėnaitė, Sakalas Uždavinys, Juozas Gaižauskas bei kiti. Jo režisierius - „Paryžiaus katedros" statytojas Mantas Verbiejus, choreografijos aktorius moko Sandra Kniazevičiūtė, Vesta Grabštaitė bei Andrius Kandelis. Scenarijaus ir libreto autorė - Agnė Dilytė, kompozitorius - Antanas Jasenka.

Akimirkos iš repeticijų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją