Tris studijinius albumus – „Laukinis šuo dingo“, „Mutabor“ ir „88“ – išleidusi dainininkė grojo tose pačiose tarptautinėse scenose kaip ir garsiausi pasaulio atlikėjai, todėl nesusipažinti su Alinos talentu gyvai būtų tikra nuodėmė.

Dar 2008 metais Lietuvoje pasirodžiusį atlikėjos albumą „Laukinis šuo dingo“ muzikos gerbėjai galėjo rasti daugelyje Vakarų Europos ir Skandinavijos muzikos parduotuvių. Tai vienas tų retesnių atvejų Lietuvos muzikos istorijoje, kai užsienio rinka susidomi mūsų šalies muzikantų kūryba.

Alina labai laukia pasirodymų Vilniuje ir net nemėgina slėpti, kad jie – kitokie negu užsienio scenose. Ypatingi.

„Čia susirenka savi žmonės, atrodo, kad visų akys jau kažkur matytos, todėl visada labiausiai jaudinuosi grodama būtent Vilniuje. Publika labai dėmesinga, reaguoja į emocijas ir mano atliekamą muziką, nes supranta žodžius, įsiklauso į dainų tekstus. Tikrai labai laukiu šitų koncertų, nes tiesiog be proto pasiilgau savų žmonių...“ – atvirauja atlikėja.

Koncerto metu žaliajame miesto sode dainininkė savo muzikos gerbėjams pristatys ne tik jau anksčiau girdėtas dainas, bet ir naujausius, dar niekur negirdėtus ir neįrašytus kūrinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)