Koncertą pradėjo jauna perspektyvi atlikėja Deimantė Rūtėnaitė. Antrasis koncerte pasirodė Andrius Zalieska – visiems geriau žinomas, kaip grupės „Arbata“ vokalistas ir idėjinis vadas. Festivalio scenoje jis pasirodė su įdomiu ir intriguojančiu sąstatu: fleitininke Vaida Skardžiuviene bei perkusijos meistru Martynu Nugaru.

Trečioji pasirodė Ieva Narkutė su gitaristu Aurimu Driuku, kuri festivalyje koncertuoja jau dešimtus metus.

Renginio metu vaikai ir jaunimas dalyvavo kūrybinėse „Paukščio spintos“, eko dizaino „Kūrybos Kampas 360“, „Vaikystės sodas“ organizuojamose dirbtuvėse. Taip pat vaikai ir jaunimas buvo gražinami laikinomis taturuotėmis ir piešinėliais ant veido bei rankų.

Po pertraukos koncertavo Nedos ir Olego Ditkovskio duetas, kuris skambėjo, kaip vienas, idealiai sustyguotas instrumentas.

Koncertą galingai užbaigė Domantas Razauskas, su kuriuo scenoje buvo visa septynių žmonių grupė – „Karališkasis Džiaugsmo Arkestras“.

Festivalio paskutinis koncertas įvyks rugpjūčio 18 dieną Daugirdo amfiteatre, kuriame dalyvaus A. Kaniava su grupe, Kostas Smoriginas, grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir „Baltasis kiras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją