Beatos Nicholson, Renatos Mikailionytės, Saulės Rinkevičiūtės, Eglės Skrolytės, Aušros Štukytės, Daivos Tamošiūnaitės, Gražinos Baikštytės ir Neringos Skrudupaitės šunys įamžinti nuotaikingoje fotosesijoje. Tokiu būdu žinomos moterys prisidėjo prie socialinės kampanijos „Gyvūnų kaspino mėnuo“, kuri skirta paremti kaniterapijos seansus Vilniaus SOS vaikų kaime.

Žymių žmonių augintinius fotografavusi Deimantė Rudžinskaitė patikino, kad parodos lankytojai net ir iš nuotraukų pajus šių keturkojų skleidžiamas teigiamas emocijas: „Visi fotosesijoje dalyvavę šuniukai labai saviti, su skirtingu charakteriu, bet su visais sugebėjome susidraugauti. Fotosesijos metu tiek šeimininkai, tiek aš negalėjome sulaikyti šypsenos, nes šunys iš tiesių turi magišką poveikį žmonėms. Tai atsispindi ir nuotraukose, tad tikiu, kad gera nuotaika užkrėsime ir parodos lankytojus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)