„ArtVilnius‘18“ šiemet rinks daugiau nei 50 savanorių komandą, kuri prieš mugę ir mugės metus padės koordinuoti atvykstančius užsienio svečius, menininkus ir galerininkus, mugės ekspozicijų stendus, dirbs informaciniuose centruose sutinkant meno mugės lankytojus.

„Savanoriai yra labai svarbi kasmetinės meno mugės „ArtVilnius“ dalis. Džiaugiamės, kad nauda abipusė: savanoriai padeda mums koordinuoti didžiulius lankytojų srautus, atvykstančius užsienio svečius, galerijas, o mes suteikiame neįkainojamą patirtį prisidedant prie didžiausio vizualiųjų menų renginio visame Baltijos regione”, – teigė „ArtVilnius“ vadovė Diana Stomienė. Ji taip pat džiaugėsi, kad daugybė savanorių į mugę sugrįžta kasmet, o norinčių tapti savanoriais anketų sulaukiama apie 200. Ne vienas savanoris yra tapęs ir nuolatine komandos dalimi.

„ArtVilnius’18“ dalyvaus 55 galerijos, bus pristatyti net 250 menininkų iš 20 šalių (Lietuva, Latvija, Baltarusija, Lenkija, Estija, Prancūzija, Danija, Italija, Rusija, JAV, Ukraina ir t.t). Šių metų programos pagrindinis akcentas – Baltijos šalių menas. Nes mugės šiemet dedikuota Lietuvai, Latvijai ir Estijai, kurios švenčia savo valstybingumo šimtmetį.

„ArtVilnius’18“ organizatoriai laukia anketų iš visų, ne jaunesnių 16-os metų asmenų. Paraiškų laukiama iki gegužės 16 dienos. Atrankos anketą galimą rasti www.artvilnius.com ir meno mugės „Facebook“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)