Muzikinės naujų žvaigždžių paieškos „Talentų medžioklėje“ imsis net aštuoni žinomi Lietuvos muzikos padangės prodiuseriai – Natalija ir Deivydas Zvonkai, Egmontas Bžeskas, Lukas ir Vilius, Ezopas ir Gintarė, Žilvinas Žvagulis, Laima Lapkauskaitė, Haroldas, Gediminas Petrauskas, o dainininkų atrankos paradui vadovaus pats Edmundas Kučinskas!

„TV3 žiūrovų lauks tikrai azartiškas ir kiek kitoks muzikinis realybės projektas – jau vien dėl to, kad šiose varžytuvėse dalyvaus ne tik nauji talentai, bet ir patys prodiuseriai. Į aštuonis įvairius mūsų šalies miestus atvykę žymiausi Lietuvos muzikos talentų ieškotojai susitiks su žmonėmis, atsirinks sau patikusius, su jais dirbs, kurs jų įvaizdį, o vėliau atiduos juos „Talentų medžioklės“ žiūrovų teismui“, – pasakoja naujos TV3 vasaros sezono laidos vedėjas E. Kučinskas.

Visi norintys ir mokantys dainuoti, trokštantys būti pastebėti Lietuvos muzikos prodiuserių ir pasirodyti didžiojoje scenoje kviečiami dalyvauti TV3 naujojo muzikinio šou „Talentų medžioklė“ artimiausiose atrankose, kurios vyks:

Gegužės 28 dieną 17 val., Telšiuose Turgaus aikštėje; Gegužės 29 dieną 17 val., Tauragėje Vasaros estradoje; Birželio 2 dieną 17 val., Rokiškyje prie Rokiškio kultūros centro; Birželio 3 dieną 17 val., Utenoje prie Dauniškio ežero; Birželio 4 dieną 17 val., Kedainiuose Didžiojoje rinkos aikštėje.

Naujieji Lietuvos muzikos prodiuserių atrasti talentai – jau nuo birželio pabaigos startuojančiame vasaros TV3 šou „Talentų medžioklė“!

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją