Tokie pokyčiai buvo projekto mediumo proga – muzikinis šou jau įpusėjo. Pasikeitimai, sprendžiant pagal komisijos balsus, naudingiausi buvo Jarmo, kuris šį vakarą dainavo ne su Ruslanu, o su Ona Kolobovaite – šis duetas surinko visus dešimtukus.

Šį šeštadienį buvo vertinami naujųjų duetų neprofesionalai – būtent tam žmogui ir jo tikrajam duetui ir atiteko šį vakarą surinkti balai.

Šeštadienį pasirodė ir naujas duetas – šokėja Kristina Navickaitė-Tina su grupe „Thundertale“. Nors komisijos pirmininkas Tinos dainavimo gebėjimus vertino skeptiškai, jis gyrė gražuolės šokėjos įvaizdį. Matyt, seksualios rokerės įvaizdis užbūrė ir žiūrovus, mat jie itin aktyviai balsavo už naująjį duetą. Mažiausiai balų žiūrovai skyrė Jurgai Anusauskienei.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, paaiškėjo, jog netradicinio vakaro lyderiais tapo Jarmo su Ona Kolobovaite, mažiausiai balų ir bendroje lentelėje surinko Jurga Anusauskienė.

Bendra vakaro lentelė atrodė taip:

1. Jarmo
2. Tomas Rinkūnas
3. Andrius Butkus
4. Tina ir „Thundertale“
5. Agnė Armoškaitė
6. Rūta Pentiokinaitė
7. Vita Pimpienė
8. Jokūbas Bareikis
9. Mantas Stonkus
10. Jurga Anusauskienė

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją