Vakarą pradėjo etatinė muzikinių projektų komisija – Vytautas Juozapaitis, Donatas Katkus, Dalia Teišerskytė, Gediminas Zujus – ketveriukė sudainavo ,,Žvaigždžių duetų” himną. Netrukus ant scenos žengusi renginio vedėja Inga Jankauskaitė itin originaliai ir paslaptingai pristatė pirmąjį duetą: ,,Taikliai akimis šaudantis ir visada į tikslą pataikantis Egidijus Bavikinas”, - apie ,,Mis žemė” konkurso dalyvės Ingridos Kazlauskaitės scenos partnerį pasakojo I. Jankauskaitė.

I.Kazlauskaitė, po pasirodymo nuo scenos laipteliais besileidusi į renginio vedėjo Rolando Vilkončiaus ,,teritoriją”, suklupo ir tik scenos partnerio dėka nenuriedėjo nuo laiptų. Šmaikštusis Rolandas nepraleido progos ir komentuodamas dainininkų pasirodymą neišvengė žodžio ,,susikukavo!”. Į tokį teiginį pora sureagavo dalykiškai ramiai, na o viena gražiausių žemės merginų atviravo, jog jaudulys padarė savo: ,,Tikrai labai jaudinausi, balsas virpėjo“, - kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Vakaro ,,epitetų meistrė“ I. Jankauskaitė netrukus į sceną pakvietė ir, tariant jos žodžiais, ,,vingrybių virtuozą“ Vaidą Baumilą su verslininke Daura Zinkevičiūte, kuriuos vienas po kito keitė stebinantys duetai: Rūta Ščiogolevaitė su Edmundu Štenger-Mundžiu, Vygantas Kazlauskas su Auguste, Mia su Giedrium Leškevičium, Stano su Šorena, Aleksandras Ivanauskas su Artūru Zakarausku, Merūnas su Jolanta Paulauskiene, Dalius Mertinas su Aušra Cicėnaite, Skaiva su Ruslanu.

,,Muzikos akademijos“ nugalėtojo Ruslano Kirilkino partnerė Skaiva Jasevičiūtė viešumoje uždainavo pirmą kartą. Skaiva, kaip ir I. Kazlauskaitė, neslėpė, jog kaito skruostai, drebėjo balsas, o ,,svarbiausias gėris“, jog moteris scenoje pajuto didžiulius šiltus jausmus Ruslanui: ,,Labai šiltas jausmas, nes juo pasitikiu“, - po pasirodymo šypsojosi Skaiva.

Svečių teisėmis ant scenos uždainavo itin ekstremalūs duetai - ,,Dainų dainoje“ už borto likusią dainą plėšė Alanas Chošnau su praėjusių ,,Žvaigždžių duetų“ nugalėtoju Romu Bubneliu, į ,,plagiatorišką“ skandalėlį įsivėlęs Deivis dainavo su Vaida Genyte, na o žiūrovų smalsumą labiausiai sužadino dainininkė Aistė Pilvelytė, kuri ant scenos kartu su dainininke Evelina Anusauskaite pasirodė taip pat svečių teisėmis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją