Trečiadienio rytą LNK televizijos laidų vedėjai bei scenos pažibos spaudė greičio pedalą. Taip Vilniaus „Fun2go“ kartodrome drąsiausi televizijos žmonės rodė savo vairavimo sugebėjimus, kuriuos dar kartą pademonstruos dalyvaudami Liepos 16 – 19 dienomis vyksiančiame „Omnitel 1000 km. lenktynių” žvaigždžių „drage”.

Devintą kartą organizuojamos 1000 km. žiedinės lenktynės Palangoje jau tradiciškai bus paįvairinamos pramogų pasaulio žvaigždžių sprinto varžybomis. Televizijos ir scenos garsenybės varžysis 401 metro distancijoje. Drąsiausi pramogų pasaulio atstovai, vairuosiantys naujutėlaičius „Volkswagen Eos” automobilius, kurių ratus suka 2,0 litro darbo tūrio TFSI varikliai, varžysis ne dėl egzotiškos kelionės ar piniginio prizo, o dėl nugalėtojo taurės ir varžybų nugalėtojo titulo.

Šiemet „LNK – Fun2go“ žvaigždžių lenktynėse“ dalyvauti ryžosi publicistinės laidos „Srovės“ vedėja Audrė Kudabienė, kriminalistikos asas Jaunius Matonis, naujai „iškepta“ taksi vairuotoja ir scenos vilkė Karina Krysko, „Istorijų“ vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Le Broniaus slapyvardžiu besimaskuojantis Algis Ramanauskas ir „Kelias į žvaigždes 2” nugalėtojas Merūnas Vitulskis.

Visi, išskyrus K. Krysko, žvaigždžių sprinto lenktynėse dalyvauja pirmą kartą, tačiau kiekvienas dalyvis turi didelių ambicijų. Karina jau pernai dalyvavo žvaigždžių „drage“, kur užėmė trečiąją vietą.

Nenusileisti varžovams žada ir A. Kudabienė, kuri yra dalyvavusi keliose gatvių slalomo varžybose, tačiau prizinių vietų dar nėra užėmusi. Didžiausią vairavimo patirtį, kone 25-erių metų, iš visų žvaigždžių dalyvaujančių varžybose, turi Jaunius Matonis apie pergalę kalba atsargiau. Dėl patirties ir kasdien matomų šiurpių vaizdų keliuose J. Matonis sako nepersistengs spausdamas greičio pedalą, todėl prognozuoja, kad labiau nutrūktgalviai kolegos jam duos „kruopų“.

Trumpiausiai vairavimo teises turintis Merūnas Vitulskis jokiu būdu trasoje nenusileidžia kolegoms: „Vairuoju jau beveik 12 metų – dar vaikystėje vienkiemiuose važinėdavau su „Žiguliu“, kurį sukonstravau iš trijų ar keturių „Žigulių“ detalių.“

Savo vairavimo sugebėjimus ir lenktynių azartą A. Kudabienė, J. Matonis, K. Krysko ir M. Vitulskis pademonstravo ne tik sėsdami prie „Volkswagen Eos“ kabrioleto vairo, bet ir varžydamiesi simbolinėse kartingų lenktynėse.

Į kartingą sėsti varžėsi tik Merūnas, vilkėjęs kostiumą ir lakinius batus, tačiau įkalbintas pirmą kartą savo gyvenime sėdosi prie „bolido“ vairo ir nepasigailėjo. Net lakiniai bateliai nesutrukdė M. Vitulskiui pasiekti geriausio rezultato ir nurungti kolegas. Simbolinė pergalė auksinio balso savininkui suteikė dar daugiau drąsos prieš Liepos mėnesį vyksiantį tikrą žvaigždžių „dragą“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją