Realybės šou filmavimuose iš visų dalyvių liko populiariausieji – penki vyrai mūrai: Paulius, Ąžuolas, Kęstas, Darius ir Edas. Būtent šie vyrai gavo daugiausiai moterų, galbūt būsimų žmonų, laiškų ir turės progą projekte iš dailiosios lyties atstovių išsirinkti sau antrąją pusę, kuri drauge tvarkysis ūkyje ir, galbūt, asmeniniame gyvenime.

Kol kas populiariausias jaunikis – labai stambus ūkininkas Kęstas, turintis didžiulius plotus žemės, apie 200 karvių ir, pasak projekto prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus, esantis vienas iš nedaugelio Lietuvos ūkininkų, valdantis tokį stambų ūkį.

Vis dėlto kol kas, kol vyrai dar tik susipažįsta su potencialiomis kandidatėmis į jų širdis, jų visų prielankumas – projekto vedėjai Nijolei Pareigytei. Vienas dalyvių, ne tik ūkininkas, bet ir batų dizaineris ir batsiuvys Edas, negalėjo susilaikyti nuo pagyrų Nijolei: „Ji tokia paprasta ir nuoširdžiai bendraujanti, iš televizijos ekranų įsivaizdavau ją visai kitokią“. Kiekvienas pagyros žodis apie N. Pareigytę susilaukė gausių projekto dalyvių ovacijų, plojimų ir net šūksių.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ pristatymas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją