Žurnalo „Žmonės“ fotografą Palangoje verslininkas pasitiko porai dienų prie jūros atskridęs iš Londono, kuriame dažnai būna. Stiliaus puoselėtojas mielai atvėrė savo namų Vilniuje mini versijos duris pajūryje.

Kaip ir jo namuose sostinėje, taip ir prieš aštuonerius metus pirktame dviejų aukštų bute Palangoje, vyrauja eklektiška stilių įvairovė – kiekviena zona simbolizuoja skirtingus pasaulio kampelius. Štai vienoje nuotraukoje klestelėjęs ant lovos amerikietiškoje zonoje Ž. Grigaitis rankoje laiko nuotolinio valdymo pultelį, o Viduržemio jūros regiono specialiai sukurtoje netvarkoje jis pintame krėsle drybso su knyga.

Ypatingą „madisto“ nuotaiką šiame bute perteikia ne tik apgalvotai pastatytas prabangaus alkoholinio gėrimo butelis, bet ir garsiausi mados žurnalai – pro akis vargu ar praslys naujausi „Vogue“ ar „Vanity Fair“ viršeliai.

Įspūdingoje ir kruopščiai apgalvotojo aplinkoje Žilvinas pozavo keturis kartus keisdamas aprangos ansamblius, o galiausiai, apsivilkęs sportinį „D&G” kostiumą ir citrinų spalvos liemenę jis, įsitaisęs lotoso pozoje, bando apkabinti Baltijos jūrą.

Palangoje, sako Žilvinas, jis nerengia vakarėlių ir masinių draugų susibūrimų – lietuviškame pajūryje jis ilsisi ir pasineria į aktyvų poilsį.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją