Tą patį vakarą buvo atidaryta ne tik paroda, bet ir paminėtas verslininko 45-asis gimtadienis. Ž. Grigaičio atvyko pasveikinti daug žinomų ir garbingų ponų ir ponių. Taip pat renginyje dalyvavo ir Žilvino žmona Elle Martin.

Mėlyno gipiūro suknele pasipuošusi Elle iškart atkreipė visų svečių dėmesį. „Nude“ spalvos suknelės pamušalas sukūrė optinę nuogo kūno iliuziją. Prie romantiškos suknelės moteris priderino prabangius papuošalus, kurie spindėjo iš tolo. Tačiau akys krypo ne tik į išdabintas E. Martin-Grigaitis rankas, o ir į kojas, kurios, deja, galėjo atrodyti ir geriau, jei nebūtų aptemptos blizgiomis kūno spalvos pėdkelnėmis. O fotoaparato blykstės netinkamą vaizdą tik dar labiau išryškino.

Daugiau tokios klaidos nebuvo padariusi nei viena vakaro viešnia. Prie suknelių jos derino matines pėdkelnes arba tiesiog buvo be jų - nuogomis kojomis.

Portalas KLUBAS.lt primena, kad tokią pat klaidą padarė ir „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė, kai šiais metais į vieną kolekcijos pristatymą atėjo apsitempusi jau iš mados išėjusiomis pėdkelnėmis.