Tarp dainininkų, pakviestų atlikti dainą šiame iškilmingame koncerte, buvo ir lietuvaitis Donatas Montvydas, triumfavęs festivalyje „Slavianskij bazar“ 2008 metais.

Septyni tūkstančiai žiūrovų, susigrūdusių į Vitebsko vasaros amfiteatrą, šiltai sutiko atlikėją iš Lietuvos, tačiau tikros aplodismentų audros buvo skirtos pagrindinėms šventinio vakaro žvaigždėms – Rusijos dainininkei Larisai Dolinai bei Latvijos popscenos ikonai Laimai Vaikulei.

Scenoje abi atlikėjos buvo sutiktos ovacijomis ir apipiltos gėlėmis, tačiau kur kas buvo įdomiau stebėti jas užkulisiuose. Pirmoji žurnalistams lyg ir netyčia užkulisiuose pasirodė 57 metų Laima Vaikulė. Stebint ją, galėjo susidaryti įspūdis, jog į užkulisius Latvijos primadona atklydo nepasidažiusi, tačiau tai nesutrukdė jai skleisti savo elegancijos ir pripažintos popmuzikos žvaigždės auros – ją iš karto apspito būrys žurnalistų.

Po geros valandos, šį kartą jau persirengusi raudona koncertine suknele ir pasidažiusi, Laima Vaikulė vėl pasirodė užkulisiuose – 57 metų moteris atrodė fantastiškai, o raudona suknelė paryškino jos figūrą, dėl kurios popmuzikos žvaigždei tikrai nereikėtų raudonuoti.

Dar labiau nustebino 55 metų Larisa Dolina, kurios plastines kūno korekcijas reguliariai aprašo Rusijos pramoginė žiniasklaida. Tačiau šį kartą fotokorespondentus kur kas labiau nei veido korekcijos rezultatai, sudomino pramoginės muzikos žvaigždės suknelė.

Žvelgiant iš priekio L.Dolinos aukso spalvos suknelė lyg ir nežadėjo nieko karšto, tačiau jai pademonstravus nugarą, atsiskleidė visas grožis: užkulisiuose šurmuliavęs techninis personalas ir žurnalistai galėjo iš arti gėrėtis jos tatuiruotėmis bei įdegiu. Stebino ir atlikėjos drąsumas – suknelės nugaros iškirptė neslėpė ne tik tai, kad 55 metų L.Dolina nesegi liemenėlės, bet, rodos, nevilkėjo ir kelnaičių.