Nors pilvo šokis Lietuvoe nėra naujiena (Renata Palionis-Leila juos šoka jau dešimt metų), tačiau tokio ugningo pasirodymo, matyt, nesitikėjo niekas. Scenoje vienas kitą keitė kolektyvai, susirinkusi publika pasiekė masinio pilvo šokio šokimo Lietuvos rekordą, tačiau didžiausias aistras kurstė Renata.

Per vakarą ji pakeitė bent keturis sceninius kostiumus, ir kai kurie jų savo drąsa ir seksualumu nurungė net pačios burleskos divos Eglijos Vaitkevičės sceninius apdarus bei seksualiųjų „pupyčių“ sukneles. O žiūrint, kaip moteris virpina savo pilvuką, krūtis ir užpakaliuką, ne vienas vyras turėjo prilaikyti savo širdį, kad ši neiššoktų iš krūtinės.

Pilvo šokių mokytojai akcentuoja, jog ta pirmiausia yra geros savijautos garantas ir pasitikėjimo savo kūnu ugdymas, tačiau negalima nuneigti, jog tai yra moterišku žavesiu alsuojantis renginys. Beveik neabejotina, kad seksualiausių Lietuvos moterų rinkimuose, Renata Palionis-Leila nesunkiai aplenktų ir „Playboy“ puslapiuose išsirengusias Lietuvos gražuoles.