Nors grupė „23:45” į Rusijos popmuikos elitą ir nepatenka, tačiau per savo kūrybinį kelią, prasidėjusį dar 2006 metais, pelnė kelis apdovanojimus ir sukūrė ne vieną hitą, kurį kartu traukė su vilniečiais.

Tikra „23:45”puošmena yra dainininkė prisidengusi sceniniu pseudonimu Ashley, kuri oficialiame grupės tinklapyje pristatoma ne tik kaip dainininkė, bet ir modelis bei aktorė, daugybės grožio konkursų nugalėtoja.

„Sprogstantis kokteilis iš uraganinės energetikos, išsiskiriančios išvaizdos ir stipraus balso“, - taip Ashley apibūdinama oficialiame grupės tinklapyje. Ir nors grupių vadybininkai dažnai perlenkia lazdą, girdami savo artistus, savo pasirodymu Vilniaus „Pramogų arenoje“ Ashley pavirtino, jog šie žodžiai yra šimtaprocentinė tiesa.

Aptempta balta trumpa suknele pasipuošusi, baltus aukšakulnius apsiavusi rusų dainininkė prie savęs prikaustė vyriškos auditorijos akis, kurios budriai sekė vis žemyn slystančią suknelę – Ashley pora kartų paskutinėmis akimirkomis pagavo suknelės kraštą ir taip išvengė nuogo skandalo, kuris tikrai nebūtų papiktinęs įsilinksminusios „Ruskoje radio Baltija“ gimtadienio fiestos svečių minios.