Po to, kai buvo nufilmuoti visų dainininkų pasirodymai, visi scenos liūtai draugiškai kartu sudainavo šlagerį „Skriskit, balti balandžiai“, tačiau ant scenos belaukiant koncerto organizatorių palaiminimo ,,pradėti“, įvyko ir įdomių dalykėlių – Žilvinas Žvagulis ,,rėžė“ trumpą velykinę kalbą apie ,,du kiaušinius“, o vėliau judesiais ir keistais garsais pamėgdžiojo kažkokį gyvūną. Kadangi koncerte sklandė velykinės nuotaikos, galima numanyti, jog ponas Žilvinas įsijautė į vištos arba gaidžio ,,plunksnas“.

Per keletą laukimo akimirkų „savo vietą“ atrado ir estrados princas Rytis Cicinas, kurį Ž. Žvagulis pakrikštijo „Nijolės bosu“ po to, kai dainininkė R. Cicino veidą išgelbėjo nuo prakaito lašų.

Koncerto „Pavasariniai žiedai“ filmavimo akimirkos ir velykinės Ž. Žvagulio interpretacijos – Klubas.lt vaizdo reportaže.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją