Praėjusį vakarą Los Andžele pasirodžiusi K. Kardashian įspraudė savo krūtinę į neįprastą suknelę, visiškai nepaliekančią vietos vaizduotei, rašo thesun.co.uk.

Iš naktinio klubo „The Avalon“ Holivude drauge su savo kirpėju Chrisu Appletonu išeinanti 38-erių realybės šou žvaigždė vilkėjo menkai krūtinę dengiantį apdarą.

Kim atvyko į „The Avalon“ vykusius Holivudo grožio apdovanojimus palaikyti savo kirpėjo

Nuotraukas, kuriose matyti, kaip ji pasipuošė šiam renginiui, žvaigždė paskelbė „Twitter“, kur iš savo gerbėjų susilaukė pačių įvairiausių reakcijų ir komentarų.

Vienas gerbėjas rašė: „Iš esmės manau, kad ji nieko negali padaryti blogai, tačiau ši suknelė buvo klaida!”

Kitas tvirtino: „Graži suknelė, nekokia krūtinė“.

Dar vienas komentaras bylojo: „OHO, puikus vaizdas!“

Kim Kardashian

Kitas komentatorius rašė: „Viskas šaunu – nuo plaukų, suknelės ir aukštakulnių iki gražių namų. Poniai West išties puikiai sekasi, ką“.

Šis Kim pasirodymas viešumoje įvyko prabėgus nedaug laiko po to, kai žvaigždė dar sykį patikino, kad jai nebuvo atlikta nosies tobulinimo operacija, o dėl pasikeitusios išvaizdos kaltas vaikų gimimas.

Ilgus metus K. Kardashian buvo kaltinama chirurginiu būdu pasitobulinusi nosį, tačiau ji nepalenkiamai tvirtina nesigulusi po skalpeliu. K. Kardashian aiškina, jog gimus vaikams North ir Saint ėmė ryškėti jos „tikrieji veido bruožai“.

Ji teigė: „Niekuomet nesidariau plastinės nosies operacijos. Visi manė, kad man buvo operuota nosis, o aš atsakiau: „Palaukite, kol turėsite vaikų – tuomet išryškės jūsų tikrieji bruožai“. Prisiekiu, kai žvelgiu į nuotraukas, negaliu patikėti, jog vienose mano nosies kuprelė atrodo gerokai didesnė nei kitose“.

Susijusios galerijos:

Kim Kardashian
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)