„Dar niekada dirbant nebuvo taip sunku, bet ir nebuvo taip gera. Emocijos svyravo nuolat – nuo aukščiausio euforijos laipsnio iki supratimo, kad sunkumai yra per stiprūs kūrybinės grupės pečiams, - sakė N. Šiaudikytė, - Gyvenimas kartu, iškilusių problemų sprendimas ekspromtu... Aš asmeniškai tikrai įgyjau daug patirties ir manau, jog mano pakantumo skalė išaugo“.

Dainininkė neslėpė – vaizdo klipo filmavimui Žydrojoje pakrantėje labai ruoštasi. Iš anksto analizuota, kokiose vietovėse būtų galima užfiksuoti herojus, kokias turistines įžymybes reikėtų aplankyti, ką būtina pasiimti į kelionę. Nuspręsta aplankyti keturis miestus – Nicą, San Tropezą, Kanus ir Monaką.

Pripildyti lagaminą vaizdo klipui tinkamais drabužiais N. Šiaudikytei padėjo stilistė Ernesta Jorudė. Atlikėjos teigimu, aprangos komplektų ir aksesuarų reikėjo įvairių, nes jie, filmuojant vis kitą sceną, ne sykį pakeisti. Keli drabužiai iš dizainerių kurtų audinių jai pasiūti pagal atskirą užsakymą.

„Neringa ir Ernesta papasakojo, ko norėtų. Kadangi tokių jau pasiūtų drabužių jos niekur rasti negalėjo, tinkamus audinius teko atgabenti iš užsienio ir sukurti tai, kas merginoms paliko įspūdį“, - sakė „Šilko tekstilės“ bendraturtis Gintautas Strolys.

Be to, tarp N. Šiaudikytės daiktų buvo ir užsienio žvaigždžių mėgiamų „Agent Provocateur“ maudymosi kostiumėlių.

Dainininkė pasakojo, jog visos kelionės metu kūrybinės komandos laukė ne vienas išbandymas. Pavyzdžiui, atvykus į iš anksto numatytą filmavimo vietą paaiškėdavo, jog joje to daryti neįmanoma. Ne sykį lietuvaičiai apskritai nerado tos vietovės, kurios ieškojo. Tačiau sunkiausias išmėginimas visiems teko filmuojant paskutines, bet svarbiausias vaizdo klipo scenas. Komandai susiruošus į kelią paaiškėjo, kad vienas iš dviejų automobilių sugedo. Daliai žmonių teko likti Nicoje, o kiti, vos tilpę į vienintelę važiuojančiąją transporto priemonę, išvyko įgyvendinti sumanymo. Kelionės tikslas buvo labiausiai nuo Nicos nutolęs San Tropezo miestas. Deja, iš anksto parinkta vieta vaizdo klipo siužetui visai netiko.

„Ta diena buvo tikras košmaras! Juk svarbiausių scenų taip galėjome ir nenufilmuoti! Kelias valandas važinėję be rezultato tik atsitiktinumo dėka radome nuostabią uolėtą pakrantę, kurioje įamžintos akimirkos užpildė didžiąją vaizdo klipo dalį“, - sakė N. Šiaudikytė.

Eksremalusis ir svarbiausias kelionės metu filmavimas dainininkei įsiminė ne tik dėl kūrybinių bei techninių išgyvenimų – tąkart jai pasipiršo mylimasis Tomas Uroška.

„Mūsų sužadėtuvės greičiausiai laimėtų nestandartiškiausiųjų apdovanojimus! Labai džiaugiuosi, kad išradingas ir dėmesingas Tomas nusprendė pasipiršti būtent taip, kaip tą padarė“, - užsiminė N. Šiaudikytė.