Žiniasklaidos priemones pasiekusiame pranešime, kuriuo anonsuojama ketvirtadienį pasirodysianti laida, minima, jog Vaiva Budraitytė vėl grįš prie „pupyčių“ - šį kartą bandys nuspėti, kas gi laukia neseniai antrą kartą šeimą subūrusios Marinos Bui, o taip pat jos buvusios kolegės Skaistės Steikūnaitės.

„Šiaip Marina gali turėti net keturis vyrus savo gyvenime, na ir laimingai kiekvieną kartą tekėti. Manau, kad yra labai didelė galimybė, kad su šituo ponu (dabar kalinčiu Agurkinių gaujos lyderiu tituluojamu Sauliumi Velečka) jie susilauks vaiko ir kurį laiką jie tikrai bus pakankamai laimingi, tiek, kiek įmanoma būti laimingiems tokioje situacijoje. Ji teisingai galvoja, kad kartu žmonės turi būti ir varge ir džiaugsme, - pranešime žiniasklaidai cituojamos būrėjos pranašystės. - Įdomiausia tai, kad Marina Bui turi labai stiprią ir įdomią energiją. Ir jeigu ji nukreiptų ją materializuotis, pradėtų svajoti į kitą pusę, aš nekalbu apie prabangų automobilį ar apie rūbus, bet, pavyzdžiui, apie kokį princą Čarlzą, kol jis dar nebuvo vedęs Kamilos, tai ji gautų ir jį. Ji ne taip svajoja. Jos psichinė energija pakreipta šiek tiek ne taip. Marina sulauks savo vyro iš kalėjimo. Aš nemanau, kad jis ten labai ilgai bus šį kartą“.

Vaiva Budraitytė. KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Kita „pupytė“ Skaistė Steikūnaitė taip pat turėjo romaną su tos pačios gaujos atstovu Aurelijumi Perminu. Ar Skaistė taip pat gali susieti savo gyvenimą su nusikaltėliu? Kaip sekasi Irmai Jurgelevičiūtei? Ar žinoma moteris atsities po vagystės skandalo? Ar jos muzika dar džiugins lietuvaičių ausis?

Taip pat Vaivos pranašystės žaviajam Mantui Wizard, kokia karjera jo laukia? Ar gali būti, kad Mantas paliks Lietuvą? Ar iliuzionistas pripažins jam peršamą romaną? O gal jis jau turi slaptą išrinktąją? Visi atsakymai į šiuos klausimus per „Lietuvos ryto“ televiziją laidoje „Vaivos pranašystės“, rašoma pranešime žiniasklaidai.