„Vaida šiame projekte vilkės ne vieną mano kurtą suknelę, tačiau čia buvo ekstra atvejis, nes būtent šioje laidoje ji turėjo vilkėti visai kitus apdarus. Ką gi, bėdoje palikti negalėjau ir kostiumėlį Vaidai pasiuvau net ne per naktį, o per vieną vakarą!“ – šypsosi E. Mankus, kuriai teko nemenkas iššūkis.

Kaunietei dizainerei jau ne kartą buvo patikėtas šalies televizijos laidų vedėjų ir aktorių įvaizdis. Jos kurtais rūbais įvairiomis progomis puošiasi TV3 projektų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, serialo „Tobula kopija“ aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Justė Zinkevičiūtė ir kitos žinomos moterys.

Ši kartą dizainerei teko sparčiai gelbėti „Didžiojo magijos šou“ vedėją, kai projekto stilistas Joringis Šatas filmavimo išvakarėse derindamas paskutines Vaidos įvaizdžio detales pamatė, jog laidai iš anksčiau parinkta suknelė visiškai netinka: V. Skaisgirei ji buvo tiesiog per didelė.

„Teko gelbėti. Nusprendžiau sukurti dvejų dalių kostiumėlį. Sijonas yra pasiūtas iš labai prabangaus audinio. Šis audinys jau gerą pusmetį laukė savo progos ir pagaliau sulaukė. Rezultatas džiugino ir mane, ir Vaidą“, – džiaugiasi E. Mankus.

Vos per naktį sukurtas apdaras sulaukė gausių komplimentų. „Vaida, tu atrodai kaip tikra Snieguolė“, – negalėdamas atsigerėti kalbėjo „Didžiojo magijos šou“ komisijos narys, eterio vilkas Arūnas Valinskas.

Dizainerė prisipažįsta, kad šis atvejis, kai tenka sukurti apdarą per rekordiškai trumpą laiką – ne pirmas jos praktikoje: „Kai pernai buvo filmuojamas TV3 projekto „Šok su manimi“ klipas, vedėjai I. Kavaliauskaitei teko per dieną sukurti suknelę“. Nors pasitaiko nemažai ekstra atvejų, dizainerė visada atkreipia dėmesį į tai, kokiam žmogui ir projektui yra skirtas rūbas: Bet kam kurti nesiimu, nes tuomet tokiems prašymams galo nebūtų“. Beje, talentinga dizainerė žada nustebinti ne tik moterų, bet ir vyrų įvaizdžiais.