Kūrinį parašę atlikėjai neslepia, kad daina įprasmina šiltus jausmus. Švenčių laukimas, žmonių gerumas, noras suprasti kitą, užjausti, dovanoti šilumą, gėrį.

„Kalėdos vis dažniau pradeda atrodyti kaip komercijos burbulas. Na, kad ir kaip ten bebūtų, šitas komercijos burbulas, bent jau trumpam priverčia žmones prisiminti vieni kitus ir bent šiek tiek pabūti mažiau savanaudiškiems. Nors reiktų taip elgtis kiekvieną dieną. Na, ir, žinoma, dovanos. Dovanos yra būdas parodyti dėmesį žmogui, parinkimas dovanos rodo kiek klauseisi ir kiek girdėjai kitą žmogų. Tad štai ir mes dovanojam savo kūrinį“, - pasakoja J. Stanislovaitis.

„Kalėdos - šilumos ir gėrio metas. Šių ateinančių švenčių proga visiems norėčiau palinkėti, kuo didesnio natūralumo ir šilumos tarpusavyje su mums mylimais žmonėmis. Saugokim ir tausokim savo šeimas bei draugus, mokėkim mylėti ir suprasti“, - linki U. Šilagalytė.

Kūrinį sudainavę jauni atlikėjai nori palinkėti, jog ši lyrinė daina į jūsų, mieli klausytojai, namus, atneštų ramybę dvasiai, pripildytų tyru laukimu.