Lisa atsiuntė „Channel 5“ šou vaizdo įrašą, kad padėtų Rylanui Clarkui-Nealui paminėti jo 300-ąją dalį. Regis, jai nė motais, kad žmonės pamatys ją gijimo laikotarpiu. Ji pamojavo kamerai ir, prieš atsisveikindama su žiūrovais, palinkėjo Rylanui sėkmės.

Po Lisos vaizdo įrašu buvo parašyta: „Lisa Appleton… po šiokios tokios operacijos (iš tikrųjų)“.

Prieš guldamasi po skalpeliu Lisa „The Sun Online“ pasakojo nerimaujanti dėl senėjimo ir norinti imtis veiksmų dar prieš tai, kol pasidarbuos motulė gamta. 48 metų moteris sakė: „Darausi plastinę operaciją dėl savęs ir nieko kito. Man beveik 50 metų, tai visai nedaug, bet noriu pasilaikyti tai, ką turiu. Kai kurie žmonės nieko prieš gracingai senti, bet aš viduje vis dar jaučiuosi jauna, todėl nenoriu galiausiai atrodyti kaip sena raukšlėta sėklidė. Štai kodėl pasidariau tai dar prieš prasidedant senėjimo procesui“.

Lisa pridūrė, kad jos chirurgas Ianas Morganas buvo kiek nustebęs, kai išvydo jos pageidavimų sąrašą, tačiau moteris aiškiai žinojo, kaip nori atrodyti pačiais gražiausiais savo gyvenimo metais. Ji sakė: „Esu susijaudinusi ir nervinga, greičiausiai naktį prieš tai nemiegosiu, tačiau mano chirurgas yra nuostabus, tad žinau esanti gerose rankose. Mes gerai pasikalbėjome ir pasakiau jam kaip jaučiuosi. Jis manęs paklausė, kuo buvau nepatenkinta ir ką norėčiau pakeisti – tai ilgas sąrašas. Gydytojas sako, kad esu psichologiškai stipri ir pasiruošusi operacijai, tad viskas tvarkoje. Po operacijos kelias savaites turėsiu nešioti tvarsčius – būsiu tarsi vaikščiojanti mumija, tačiau atrodysiu 21-erių. Jau planuoju švęsti savo antrą 21-ąjį gimtadienį. Švenčiau jį beveik prieš tris dešimtmečius ir dabar vėl galiu jį švęsti“.

Lisa Appleton po operacijos pastebėta su sutvarstytu veidu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)