„Tai – seksualiausias jos koncertų turas“, - vienbalsiai sutaria Kylie gastrolių „Kiss Me Once“ pasirodymus matę gerbėjai. Tai neturi stebinti. Kylie Minogue jau daug metų nevengia koncertuose ir vaizdo klipuose įsijausti į gundytojos ir fatališkos moters vaidmenį. Štai penki jos klipai, kuriuos daugeliui vyrų tikrai norisi žiūrėti ne vieną kartą.

„Spinning Around“. 2000-aisiais Kylie populiarumas buvo priblėsęs – du eksperimentiniai albumai iš eilės praretino dainininkės gerbėjų gretas. Išsigelbėjimu tapo „Spinning Around“ - su šia daina Kylie po dešimtmečio pertraukos sugrįžo į pirmąją vietą Didžiosios Britanijos topuose. Prie tokios sėkmės neabejotinai prisidėjo vaizdo klipas. Aukso spalvos šortukais pasipuošusi Kylie sukėlė tikrą isteriją – britų spaudoje pasigirdo raginimų jos užpakaliuką įtraukti į nacionalinių vertybių sąrašus, pasklido ir gandai, kad šią kūno dalį Kylie apdraudė 5 milijonų JAV dolerių suma. „Jei į mūsų planetą dabar nusileistų ateivis iš kosmoso, jis pamanytų, kad Kylie užpakalis yra pasaulio lyderis“, - pakomentavo britų TV laidų vedėjas Johnny Vaughanas. Pati Kylie prisipažino, kad kiek kuklinosi filmuotis – kai buvo išjungiamos kameros, visada užsimesdavo chalatą. Tačiau rezultatas buvo vertas pastangų, o šortukai, įamžinti knygose ir pademonstruoti Kylie karjerai skirtoje parodoje, šiuo metu yra eksponuojami Melburno menų centro muziejuje Australijoje. Beje, klipo filmavimui ir fotosesijai jie buvo nupirkti padėvėtų rūbų turguje – už vos 50 pensų (maždaug 2 litus).

„Sexercize“. Šįmet išleistas Kylie klipas sukėlė šiokį tokį skandalą – britų spaudoje pasirodė nuomonių, jog jame matomi vaizdai yra pernelyg artimi „lesbietiškai erotikai“. Dainininkės įrašų leidykla pranešime spaudai paskelbė, kad tai - „karščiausias visų laikų mankštos klipas, dėl kurio tikrai padidės treniruočių salių lankomumas“. Surimtėjusi Kylie pasakojo, kad klipą įkvėpė aštuntojo dešimtmečio filmų scenos ir aerobikos kostiumai, kokius vilkėdamos filmavosi aktorės Jane Fonda ir Olivia Newton-John. Dainai „Sexercize“ buvo sukurta net keliolika vaizdo iliustracijų – šio darbo ėmėsi ir dizaineriai Jeanas Paulis Gaultier bei „Dolce & Gabbana”. Tačiau didžiausio populiarumo sulaukė būtent fotografo Willo Davidsono sukurtas klipas, kuriame Kylie su būreliu kitų moterų sportuoja taip, kad šioje treniruotėje atsidurti svajotų milijonai planetos vyrų.

„Slow“. Kylie Minogue 2003-aisiais šią dainą atliko ne tik MTV Europos apdovanojimų ceremonijoje, bet ir „Victoria's Secret“ madų šou, o tai šį tą sako apie dainos temą ir nuotaiką. Erotiškam kūriniui Barselonos olimpiniame baseine buvo nufilmuotas ne mažiau karštas klipas, kuriame Kylie guli tarp kelių dešimčių pusnuogių šokėjų. Jie gulėdami atlieka choreografines kompozicijas. „Sinchroninis kaitinimasis saulėje dar niekada nebuvo toks seksualus“, - pakomentavo MTV. Klipas pelnė keletą apdovanojimų ir buvo įvertintas kaip tobulai atitinkantis dainos turinį.

„On A Night Like This“. Šiame 2000-aisiais nufilmuotame klipe Kylie tris sykius nusimeta suknelę – tikriausiai daugiau nieko būtų galima ir nepasakoti. Bet pasakoti yra ką. Režisieriaus Douglaso Avery klipas buvo nufilmuotas Monte Karle ir yra įkvėptas Martino Scorcese filmo „Kazino“ siužetu – Kylie vaidina turtingo, ne itin švariais darbeliais užsiimančio vyro žmoną. Jos mafiozą sutuoktinį klipe suvaidino garsus aktorius Rutgeris Haueris. „Baisiausia, kad su filmavimui paskolinta „Versace“ suknele teko išsimaudyti baseine. Bet niekas nesupyko“, - prisimena Kylie. Beje, teigiama, kad buvo nufilmuota ir kita, dar atviresnė klipo versija, kurioje dainininkė visu gražumu pasirodo nuoga. Tačiau po ilgų apmąstymų šis klipo variantas taip ir liko dainininkės archyve.

„All The Lovers”. Šis 2010-aisiais Los Andžele nufilmuotas Kylie klipas jos pačios vadinamas vienu geriausių karjeroje, tačiau jį uždrausta rodyti Indonezijoje, Malaizijoje, Singapūre ir dar keliose šalyse. Priežastis – jis pernelyg erotiškas. Režisierius Josephas Kahnas, pagarsėjęs seksualiais Britney Spears klipais, nufilmavo dešimtis besiglamonėjančių ir besibučiuojančių porų, vilkinčių tik apatinius. Klipo scenose įsimylėjėliai dainininkę iškelia ant rankų – suformuodami gyvąją aistros apimtų kūnų piramidę. Kultūros kritikai sako, kad klipą tikriausiai įkvėpė garsaus fotografo Spencerio Tunicko, rengiančio masines nuogų žmonių fotosesijas, darbai. Buvo dvi klipo idėjos versijos – Kylie ir režisierius pasirinko erotiškesnę. Pasakojama, kad dainininkės įrašų leidykla netgi pareikalavo klipą perfilmuoti ir sukurti mažiau provokuojantį variantą, tačiau Kylie ir režisierius nesutiko. „Taip, klipas seksualus, bet jis jausmingas ir gražus. Pagrindinė žinia – meilė“, - sako Kylie Minogue.