Prodiuseriai Lukas ir Vilius bei prodiuserinė kompanija „Top music“ buvo pasiryžę atsirinkti tik pačius stipriausius, pačius dainingiausius talentus. Ir jiems pavyko!

Gediminas Petrauskas ir Remigijus Kinas, atstovaujantys prodiuserinei kompanijai „Top music“, iš milžiniškos minios Rokiškyje atsirinko Moniką, kuri jau kartą demonstravo savo sugebėjimus ant „Talentų medžioklės“ scenoje. Tauragėje mergina buvo pastebėta Egmonto Bžesko, tačiau, prodiuserio nuomone, ji neprilygo savo konkurentei Rositai, kuri be galo patiko prodiuseriui. Monika nenuleido rankų ir toliau bandė atkreipti prodiuserių dėmesį į save. Pagaliau jai pavyko Rokiškyje. Užsispyrusi mergina tiesiog apkerėjo Gediminą Petrauską. Prodiuseris Monikai pritaikė vieną iš savo prodiusuojamos grupės „Axom“ atliekamų dainų pavadinimu „Juodoji saulė“.

Tuo tarpu Luko ir Viliaus atsirinktas talentas Viktorija sužavėjo prodiuserius nepaprastu balsu. Merginai uždainavus Rokiškio scenoje, nusčiuvo visa publika. Lukas prasitarė nesitikėjęs atrasti tokio muzikos deimančiuko kad ir gausiai susirinkusioje Rokiškio minioje. Viktorija nuoširdžiai džiaugėsi savo pergale ir sakė dėsianti visas jėgas, kad tik kuo daugiau pasisemtų patirties ir žinių iš darbo su prodiuseriais. Viktorija ant didžiosios scenos televizijoje debiutuos su gerai žinoma „Duffy“ daina „Mercy“.

„Talentų medžioklėje“ iki ilgai laukto didžiojo finalo liko visai nedaug. Šį trečiadienį, rugpjūčio 6 dieną, paaiškės dar vienas talentas, kuris didžiajame finale kovos su geriausiais muzikos prodiuseriais ir jų atsirinktais atlikėjais iš įvairių Lietuvos miestų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją