Linas tradiciškai dirbo su „dieduku“, o Laima Lapkauskaitė šįkart debiutui ant scenos ruošė merginą vardu Austėja, rašoma pranešime spaudai.

TV3 žiūrovai nusprendė, kad į didįjį „Talentų medžioklės“ finalą turi patekti Austėja – ji sulaukė 791 žiūrovo balso. Ji smarkiai pirmavo nuo pat balsavimo pradžios, nepalikdama nė menkiausios galimybės „diedukui“ Vytautui ją pasivyti. Pastarasis gavo 267 žiūrovų balsus. Nežinia, kas lėmė Austėjos pergalę: galbūt įspūdingas pasirodymas, o gal merginos pasitikėjimas savimi. Austėja per filmavimą atrodė labai rami ir visiškai pasitikinti savo jėgomis. Juodaplaukė mergina prasitarė, kad ant scenos jautėsi tiesiog puikiai ir pasirodymo metu suprato esanti ten, kur ir turi būti.

Tai jau antrasis Laimos Lapkauskaitės talentas, kuris patenka į didįjį „Talentų medžioklės“ finalą, o jis, beje, jau ne už kalnų. Austėjos laimėjimas prieš Vytautą dar nereiškia, kad „diedukas“ nepateks į didįjį finalą. Vytautas dar turi galimybę atsidurti tarp geriausių Lietuvos talentų, jeigu per savaitę surinks daugiau internautų balsų, negu visi kiti laidos dayviai.

Ateinantį trečiadienį TV3 žiūrovai išvys prodiuserinės kompanijos „Top music“ atsirinkto talento Monikos kovą prieš prodiuserių Luko ir Viliaus atrastą tikrą muzikos lobį Viktoriją.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją