Nors šalia nebuvo matyti jokio stipriosios lyties atstovo (moteris buvo vedusi du kartus, ir abi santuokos baigėsi skyrybomis), tačiau, panašu, kad jai ir vienai liūdna Majamio paplūdimyje nebuvo.
Vienos dalies maudymosi kostiumėlis kiek pridengė 45 metų moters figūros linijas, tačiau ir iš šių paparacių nuotraukų galima padaryti išvadas, kad Bethenny Frankel figūrytė yra verta aukščiausių balų.

Žinoma, įvairiuose gandų portaluose ne kartą buvo pasirodžiusi informacija apie jai atliktas plastines operacijas, juo labiau, kad po to, kai ji už 100 milijonų dolerių pardavė savo kompaniją „Skinnygirl“, pinigų gražinimuisi neturėtų trūkti. Ir vis dėlto moteris pirmenybę atiduoda saulės ir vandenyno vonioms. Tai, kad natūrali gamta padeda ilgiau išsaugoti figūros privalumus, liudija ir jos garsioji fotosesija – 2009 metais, būdama 39 metų, Bethenny Frankel nuoga pozavo už gyvūnų teises kovojančios organizacijos PETA plakatui.

Nors nuo šios fotosesijos prabėgo šešeri metai, tačiau panašu, kad milijonierė ir dabar drąsiai galėtų ryžtis tokiam žingsniui – moters figūra atrodo nepriekaištingai.