Scenoje vieną iš populiarių dainų atliks ir „X Faktoriaus“ pažiba Miglė Pivoriūnaitė. Projekto dalyvė – tikra užsispyrėlė. Mergina ne tik gali pasigirti balsu lyg iš pasakos, bet ir pavydėtina valia. Kupiškietė atsikratė 20 kilogramų ir pagaliau gali džiaugtis svajonių figūra.

Besimokydama mokykloje Miglė per dvejus metus priaugo daugiau nei dvidešimt kilogramų. Šiek tiek mažiau nei 70 kilogramų svėrusi mergina nustėro, kai mokantis devintoje klasėje svarstyklės parodė negailestingą skaičių – devyniasdešimt.

„Buvau paauglė, tad išvaizda man ne itin rūpėjo. Mažai judėjau, o valgydavau viską. Pusryčiams sukirsdavau kepsnį, pietums – picą, o vakarienė būdavo saldainiai. Leisdavau sau užkandžiauti traškučiais, mielai krimsdavau sumuštinius“, – prisiminė Miglė.

Apvalute tapusi „X Faktoriaus“ lakštingala dėl to nesisielojo. Bendraamžiai nesityčiojo, o ji stengėsi nekreipti dėmesio į augantį svorį. Nemalonūs pojūčiai prasidėjo tada, kai sušlubavo Miglės sveikata, ėmė skaudėti stuburą, apleido jėgos: „Susirgau angina ir negalėjau nieko valgyti. Po keletos dienų pastebėjau, kad svoris sparčiai krenta. Sumažinau maisto porcijas ir vis labiau džiaugiausi savo atvaizdu veidrodyje“.

TV3 projekto dalyvė ne tik susižavėjo sveika mityba, bet ir sportu. Salėje mergina praleisdavo po kelias valandas, bėgiodavo krosus. „Prireikė daugiau nei metų atsikratyti priaugtų kilogramų. Iki šiol sportuoju, valgau tai, kas yra sveika, beveik nevartoju alkoholio. Puikiai jaučiuosi, visada turiu energijos. Šiandien savo svoriu esu patenkinta. Gal norėčiau šiek tiek sportiškesnės figūros, daugiau raumenukų“, – juokėsi studentė.