Antrojoje vietoje liko Suvalkijos sostinė Marijampolė, trečiojoje – jauniausias šalies miestas Visaginas.

Iš viso tiesioginės LNK transliacijos metu sulaukta absoliučiai rekordinio kiekio – daugiau nei pusės milijono (511 707) žiūrovų skambučių. Už Klaipėdą skambinta 351 530 kartų, Marijampolę – 104 888, Visaginą – 55 289.

Finale supermiestą rinko tik televizijos žiūrovai, komisija balų neskyrė.

„Lietuvos supermiestui“ atiteko galimybė į savo miestą parvežti ir išdalinti pusę šimto televizorių, kurie pasieks miesto ligonines, mokyklas ar socialines įstaigas - tiems, kam labiausiai reikalinga parama.

Finalinė „Lietuvos supermiesto“ laida į studiją Teatro arenoje subūrė stipriausius miestų talentus ir ryškiausias žvaigždes.

Už Klaipėdą šoko net dvi pasaulio ir Europos čempiono „Žuvėdros“ sudėtys, Visaginui atstovavo auksinio balso savininkas Ilja Aksionovas, o Marijampolės komandoje ryškiausiai švietė talentingosios dainininkės Irūnos Puzaraitės žvaigždė.

Laidos finale Klaipėdos kapitono pareigas perėmė naujasis uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas Kongas, o Marijampolei ir Visaginui vadovavo jų nenuilstantys kapitonai – Vita Pimpienė ir Irūna Puzaraitė.

Visi trys finale likę miestai jautėsi laimėtojais, nes per pusę metų sugebėjo žiūrovus stebinti kiekvieną sekmadienį.

Metų pradžioje kovas dėl geriausiojo vardo pradėjo Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Visaginas, Marijampolė ir jungtinės Aukštaitijos, Žemaitijos bei Dzūkijos miestų komandos.