46 metų dainininkė, visada garsėjanti savo seksualiais (kartais net ir šiek tiek per daug) įvaizdžiais, nė nemano sustoti ir toliau sėkmingai demonstruoja tai, kuo ją apdovanojo gamta.

Per daugybę metų, praleistų scenoje, dalijant interviu bei pozuojant žurnalų viršeliams, Mariah Carey puikiai žino savo kūno privalumus. Vis dėlto paprastą dieną, susiruošusi eiti į parduotuvę ar šiaip pasivaikščioti lauke, ji dažniausiai renkasi kur kas kuklesnius drabužius, kad tik būtų kuo mažiau atpažįstama – būti paparacių užkluptai gatvėje nėra didžiausias malonumas.

Tačiau dabar, kai žiniasklaida vis naršo jos ir milijardieriaus Jameso Packerio nutrūkusių sužadėtuvių istorija, Mariah Carey nė nemano slapstytis nuo paparacių – priešingai, net džiaugiasi patekusį į jų dėmesio centrą ir mėgina per fotografus savo buvusiajam „pasiųsti“ žinutę: žiūrėk ką praradai!

#festivating !! #happythanksgiving 😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 6:45pm PST

O kai paparacių nėra šalia, tačiau vilkima ypač seksuali palaidinė, kurios iškirptė siekia bambą, o krūtys, rodos, tik ir taikosi netyčia išsprūsti, praverčia asmenukės. Taip nutiko viename prekybos centre Havajuose – išvydusi, kaip pirkėjai sužiuro į ją, Mariah Carey akimirksniu įvertino situaciją ir jau netrukus į jos paskyrą, vienijančią kiek daugiau nei puspenkto milijono gerbėjų armiją, plūstelėjo tūkstančiai „patinka“: galima nuspėti, kad tokia palaidinė gerokai įkaitino kraują stipriosios lyties atstovams.

Love all my #hawaiian #lambs 😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 6:20pm PST

Love all my #hawaiian #lambs 😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 6:20pm PST