Ji gyvai žada atlikti „RyRalio DJs“ hitą „Sultry Blue“.

Dar visai neseniai perkusijos virtuozas Hokšila talkino alternatyvinės muzikos pasaulyje sužibėjusiai Alinai Orlovai – tuo metu buvo sunku patikėti, kad Lietuvos rastamanų guru kada nors ryšis bendradarbiauti su Lietuvos popmuzikos žvaigždėmis.

Sutapimas ar ne, tačiau pranešimas apie tai, kad Hokšila talkins Karinai pasirodė visai netrukus po to, kai pramogų pasaulį apskriejo žinia, jog Alinos Orlovos prodiuseris Aurelijus Sirgedas atsisakė perkusininko paslaugų. Nors oficialiai teigiama, kad su perkusininku Hokšila A.Sirgedas atsisveikino norėdamas į Alinai Orlovai talkinančią grupę priimti būgnininką, užkulisiuose sklando kalbos, kad ne paskutinį vaidmenį šioje istorijoje suvaidino ir asmeniniai Hokšilos bei A.Sirgedo nesutarimai.

,,Su Karina kartais labai maloniai pabendraujame, tik aišku, kai ji dirba šimtą darbų, tai nelabai yra laiko, - apie naująją scenos partnerę kalba Hokšila. - Nieko nerepetuojame, su ja susitiksime ant scenos“.

Pasak perkusininko, jo visiškai negąsdina improvizacija. „Žiūri į žmones, gaudai atmosferą ir pagal tai groji. Labai žavu improvizuoti, tai darau visą gyvenimą. Tuo labiau, kad bus ir tie žmonės, su kuriais esu susigrojęs“, - sakė neseniai skandalingai Alinos Orlovos grupę palikęs Hokšila.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją