Tarp atvykusių į pobūvį buvo galima išvysti ir kone pusę garsiosios Kardashian šeimynėlės: seseris Khloe ir Kourtney su mama Kris Jenner. Šis faktas sukėlė nemenką susidomėjimą, mat likus visai nedaug laiko iki pokylio žiniasklaidą apskriejo žinios apie Kim Kardashian sutuoktinį Kayne Westą ištikusias sveikatos problemas, dėl kurių jis buvo paguldytas į vieną Los Andželo ligoninių.

Kim Kardashian „Angel Ball“ pokylyje nepasirodė, tačiau jos seserys ir mama, vadovaudamosios šūkiu „šou turi tęstis“, atvyko į Niujorką ir tiesiog skendo fotoblyksčių jūroje.

Paparacius galima suprasti – jei Kris Jenner ir Kourtney Kardashian suknelės ypatingomis „razinomis“ neišsiskyrė, to nebuvo galima pasakyti apie Khloe Kardashian apdarą. Permatoma sidabrine suknele pasipuošusi (tačiau apgalvotai pavojingas vietas pridengusi kūno spalvos apatiniais) Khloe Kardashian sukėlė tokį furorą, jog, ko gero, net ir Kim Kardashian būtų likusi šešėlyje, jei tik būtų dalyvavusi šiame pokylyje. Tiesa, ne tik suknelės audinys kėlė reporterių susidomėjimą – daugelis jų vis svarstė, kaip įspūdingų matmenų Khloe Kardashian užpakaliukas nesuardo suknelės siūlių.