„Aš noriu, kad Daenerys Targaryen (ją seriale ir vaidina Emilia Clarke) ir jos trys drakonai pasidalintų sostą. O dar norėčiau į serialą sugrąžinti visus gražius berniukus, numauti nuo jų kelnes ir jų penius nufilmuoti stambiu planu. Jiems pasakyčiau: „Dabar esu jūsų visų karalienė“, - kalbėdamasi su leidinio žurnaliste savotišką humoro jausmą demonstravo „Sostų karų“ žvaigždė.

Aktorė nepagailėjo atsiliepimų ir apie jos partnerio pirmajame „Sostų karų“ sezone Jasono Momoa (jis vaidino Daenerys Targaryen vyrą Khal Drogo) vyrišką pasididžiavimą. „O taip. Aš mačiau jį, tiesa, jis buvo pridengtas rožine puria kojine. Jei jį būtų išvydę žiūrovai, jie pasijustų prastai. Jis yra pernelyg pasakiškas“, - tvirtino aktorė, paatviravusi ir apie dar vieno aktoriaus grožybes.

Jason Momoa 🙌 #KhalDrogo

A photo posted by Game of Thrones Insider (@got_insider) on Apr 6, 2016 at 7:15am PDT

Pasak jos, aktorius Michielas Huismanas (jis vaidina Daario Naharį, vieną iš Daenerys Targaryen meilužių), gali pasigirti puikiu užpakaliu. „Būčiau nieko prieš sugrįžti į tuos laikus, kai mes su Michielu filmavomės sekso scenoje. Viskas prasidėjo nuo žodžio: „Nusirenk“, ir tada mes išvydome jo pribloškiantį užpakalį“.