„Pas mus tikrai ne švogerių valstybė, o tie, kurie galvoja, kad kažkas kažkam padėjo, tegul atidžiai žiūri šio šeštadienio laidą“, – tokį komentarą apie subjektyvumą laidoje iš karto po vestuvių pateikė vedėjas L.Čeprackas. Šeštadienį paaiškėjo, kad būtent L. Čepukaitei ir teko atsisveikinti su tolesne kova dėl Lietuvos superšefo titulo.

„Čia būdama aš supratau, kad aš nemoku gaminti, visiškai nemoku. Jeigu anksčiau galvojau, kad sekasi visai neblogai, tai dabar matau, kad esu labai labai žemam lygmeny. Manau, kad toks iššūkis man buvo per didelis“, - laidoje kalbėjo atlikėja. Jos patiekalai ne tik pralaimėjo visas dvikovas – L. Čepukaitė sulaukė ir nemažai paties L. Čepracko kritikos dėl savo kulinarinių sugebėjimų.

Kadangi šeštadienio laida buvo nufilmuota dar iki vestuvių, „Lietuvos superšefo“ kūrybinė grupė teigia, kad rezultatų jos įtakoti negalėjo. Suskaičiavus laidos svečių vertinimus paaiškėjo, kad L. Čepukaitės komanda pralaimėjo, ir turės vieną iš narių išsiųsti namo. „Kai tik išgirdau galutinį verdiktą, iš karto supratau, kad ši laida man yra paskutinė, - kalbėjo L. Čepukaitė. - Kur man ten, namų šeimininkei... Tai, kad mėgstu skaniai valgyti ar degustuoti, dar tikrai nereiškia, kad galiu pati ir pagaminti.

Po L. Čepukaitės iškritimo, komandoje liko vienintelis žaidėjas – profesionalus šefas Povilas Giunteris, kuris kovoja prieš „Le Cordon Bleu“ mokyklos absolventą Gediminą Ciūnį ir jo komandos kolegą, architektą Andrių Baležentį. Ar vienintelis ne profesionalas sugebės atlaikyti augančią įtampą ir spaudimą? Kova tęsis jau kitą šeštadienį 17 val. per LNK.