Nigelas į Lietuvą atvyko kartu su savo žmona lietuve Sandra bei Lietuvoje norėjo pradėti verslą, tačiau mokesčiai prispaudė jau pirmą dieną. Vyro verslas – investicijos į akcijas, nekilnojamojo turto pirkimas. Iš šio verslo užsienyje Nigelas tvirtina susikrovęs milijonus.

„Aš investuoju, turiu porą nekilnojamų turtu grįstų fondų. Vienas iš jų skirtas investuoti Rusijoje, tačiau pati įmonė registruota Liuksemburge. Taip investuotojai gali investuoti į Rusijos rinką, tačiau išvengti rusiškos rizikos“, - laidoje kalbės N.West – Macaulay.

Vyras pasakos, kad kitose šalyse verslauti daug paprasčiau – lietuvių pamėgtoje Didžiojoje Britanijoje pirmus verslo metus iš vis nemoki jokių mokesčių.

„Normalu yra žmogui duoti metus laiko, kad jis galėtų užsidirbti, kad galėtų išvystyti savo verslą ir tik tada pradedi mokėti mokesčius. Pas mus mokesčiai progresiniai – kuo daugiau žmogus uždirba, tuo daugiau mokesčių moka“, - laidoje kalbės Sandros vyras.

Dėl nepakeliamų mokesčių Nigelas verslo idėjų atsisako, anot vyro, geriau investuoti Estijoje ir Rusijoje.

„Estija daug patrauklesnė šalis nei Lietuva pradėti verslui. Pradėti savo verslą kainuoja 100 eurų ir tai trunka 15 minučių“, - sakys Nigelas.

Tačiau Nigelas žada pramogų ir Lietuvai, vyras organizuoja tarptautinį paramos projektą, kurio metu vyks senovinių automobilių ralis per Europą, o jis startuos būtent Lietuvoje.

„Pradėsime Lietuvoje, paskui Lenkija, Vokietija, Austrija, Slovėnija ir Čekija“, - kalbės vyras.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)