Nugalėtoja, kaip ir buvo galima nuspėti, tapo legendinė aktorė, lietuviško grožio etalonas Gražina Baikštytė – ji surinko 29,5 proc. visų balsų. Ir tai neturėtų labai stebinti – KLUBAS.lt rengtuose „Gražiausios Lietuvos moters“ rinkimuose Gražina Baikštytė visada būdavo tarp favoričių, o kartą ir laimėjo šį titulą.

Tačiau dama, užėmusi antrąją vietą, tapo tikru netikėtumu. Liutauro Salasevičiaus suknele pasipuošusi Inga Stumbrienė taip sužavėjo skaitytojus, jog šie jai skyrė net 16,5 proc. balsų, ir tai galima vertinti kaip tikrai netikėtą rezultatą – gala vakarėliuose stiliaus ekspertai visada I.Stumbrienę pažymėdavo kaip elegancija ir stiliaus pojūčiu pasižyminčią damą, tačiau raudono kilimo karalienės rinkimuose ji paprastai surinkdavo gana kuklų balsų skaičių. Tad šiemetiniai „Sidabrinių gervių“ apdovanojimai matyt ilgam liks I. Stumbrienės prisiminimuose.

Trečioji vieta šį kartą atiteko aktorei Sandrai Daukšaitei-Petrulėnei, surinkusiai 8,1 proc. balsų.

Priminsime, kad sausio mėnesį įvykusiame gala renginyje M.A.M.A (šie apdovanojimai, kaip ir „Sidabrinės gervės“, patenka į svarbiausių Lietuvos raudono kilimo renginių sąrašą) raudono kilimo karaliene tapo Daina Bosas, antrąją vietą užėmė Neringa Zeleniūtė, o trečioje atsidūrė Evelina Anusauskaitė-Young. Gaila, bet visos šios damos „Sidabrinėse gervėse” nedalyvavo.

Inga Stumbrienė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)