„Akys rudos, kaip mano. Su plaukais, labai jaunatviškai rengiasi. Tamsus toks, aš apskritai nemėgstu šviesių vyrų. Jis tokių tamsių plaukų, kūno spalva irgi tokia kaip aš, jis nėra baltas. Seniau nešiojo ūsiukus, dabar ūsiukai nukirpti“, - pasakojo R. Šarkienė.

Raisos Šarkienės gyvenime tai jau bus aštuntasis vyras, likusieji septyni – mirė.

„Man atrodo, kad tokiam amžiuje jau yra visai kitaip ir meilė, ir įdomumas gyvenimui, vaikų gimdyti juk nereikia“, - kalbės Raisa.

Raisa taip pat turi du vaikus - Eloną ir Dominyką ir vieną anūką: „Vaikai mano susituokę, aš močiutė, ir dar esu jauna“.

Moteris laidoje sakys, kad vestuvėms jau išsirinko ir suknelę – klasikinę, elegantišką, rafinuotą, nuogais petukais: „Veliumo jau nereikia, kur aš kaimietė su veliumu... Dar man reikia kūdintis. Noriu prieš Lietuvą pasirodyti labai graži. Galvoju, gal jau paskutinis kartas. Gal jau nereikės man daugiau tekėti. Tiktai, kad būčiau jaunatviška, kad tik nebūčiau sena. Bijau tos senatvės, kad ne tas žodis“, - apie ateitį laidoje kalbės R. Šarkienė.

KK2 laidos žiūrovai išvys ir pirmosios nakties aksesuarus. „Mano gyvenimas šiais metais verčiasi aukštyn kojomis. O draugas geras, galėsiu vaikščioti su manikiūrais, nes labai skaniai gamina, rūpinasi manimi ir indus plauna“, - apie vyrą pasakojo R. Šarkienė.