Praėjusią savaitę pasibaigusiose moterų lauko teniso dvejetų kovose pasaulio čempionių vardą iškovojo seserys Serena ir Vanesa Williams. Tačiau gražių, pergalingų, įtemptų ar tiesiog dailių akimirkų buvo viso čempionato metu. Pasipuošusios trumpučiais sijonais tenisininkės, tokios kaip Maria Šarapova, galėtų užkariauti ir užkariauja ne vieno vyro širdį.

Balti teniso sijonėliai ir baltos kelnaitės, kaip toje grupės „69 danguje“ dainoje apie supermergaites prie televizorių ekranų dažnai prikausto ne vieną sporto skeptiką. O mažos mergaitės, svajodamos apie gražią aprangą, įsivaizduoja save su rakete teniso aikštėje.

Dar daugiau aistrų, ypač tarp žiūrovų, verda stebint paplūdimio tinklinio moterų kovas. Paplūdimys jau automatiškai asocijuojasi su įdegusias kūnais ir mini-bikini, o jei tuos kūnus demonstruoja profesionalios, atletiškos sportininkės – nieko nėra maloniau akiai.

Prieš kelias dienas moterų paplūdimio tinklinio pasaulio čempionato finalinėse kovose pergalę išplėšė Juliana Felisberta ir Silva Larissa, tačiau ne mažiau dėmesio nei nugalėtojoms buvo skiriama jų išvaizdai. Fotografai mielai fotografavo sportininkių užpakaliukus ir sportines jų kelnaites.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – seksualus sportininkių aprangos kodas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją