Šeimos drama K. Krivickui netgi padėjo patekti ant aukštuomenės biblija vadinamo žurnalo „Žmonės“ viršelio.

Paprastai žurnalą puošia moterys ir tik ypatingomis progomis, atskleidę intymiausias detales, ant viršelio atsiduria vyrai. Žurnalą jau puošė susituokę Daina ir Antanas Bosai, apie sužadėtuves pasakoję Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė, santykių vingrybęs atskleidę Deivis Norvilas ir Renata Voitechovskaja, taip pat ir Violeta ir Vilius Tarasovai.

Atėjo eilė ant savaitinio žurnalo viršelio pasirodyti ir savo šeimos užsklandą dramatiškai atvėrusiam K. Krivickui su žmona ir trimis savo dukrelėmis, kuris, duodamas interviu, dar kartą pabrėžė medikų klaidas ir teigė, jog teisybės, kad taip ilgai teko laukti greitosios pagalbos, ieškos teisme. Deja, žurnalas „Žmonės“ medikų versijos išklausyti nepasivargino.

„Aš viršelyje norėčiau matyti laimingas moteris, laimingas su savo vyrais, vaikais“, – apie dažnas skyrybų istorijas ir jų herojas atsiduriančias ant žurnalo viršelio sako pats jį papuošęs K. Krivickas.

Interviu prodiuseris nupasakojo ir gandais apipintą savo šeimos modelį. Kalbama, jog jis savo gražiosios žmonos Jurgitos neišleidžia iš namų ir jos pareiga – auginti vaikus. Panašu, kad šiose kalbose yra tiesos: „Mes gal tokie senamadiški, aš esu šeimos galva, Jurgita augina vaikus. Tačiau dėl tokios tvarkos mums tik lengviau gyventi.“

Ne itin daug žodžių interviu ištarusi J. Krivickienė tvirtino, jog jai toks šeimos modelis patinka ir tinka. Tiesa, paklausta, ar dažnai su vyru išeina kur nors dviese, Jurgita prasitaria, kad labai retai.

Tuo metu Kristupas tokių dalykų visai nepasigenda: „Ką reiškia dviese? Visi! Kai atsiras didesnės pauzės tarp maitinimų, tai ir išeisim. Tik kur? Tiesiog pasipiešti, kad visi matytų, mums neįdomu.“

Kultinis prodiuseris priduria, kad iki dviejų metų dukras augina Jurgita, o jis rūpinasi šeima, nepamiršta kiekvieną rytą sportuoti ir parvežti žmonai gėlių. Apie savo formas jau susimąsto ir Jurgita, prasitarusi, kad per pastarąjį nėštumą priaugo daugiausiai svorio. Bet Kristupas tikras, kad dukrelei paaugus žmona vėl bus tobulų formų: „Po septynių mėnesių vėl bus kaip lėlytė, bet netgi tai nėra svarbu. Žmona turi suprasti, kad yra tiesiog mylima.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)