Ilgai laukta juodojo humoro juosta „Grimsby“ buvo iškilmingai pristatyta Londone, kur gausiai susirinkusių fotoreporterių laukė nemenka staigmena.

Žinoma, iš Kazachstano žurnalistą Boratą, Ali G. bei kitus personažus įkūnijusio Sachos Barono Coheno visada galima laukti kažko netikėto, tačiau to, kad jis ant raudono kilimo žengs be kelnių, turbūt niekas nelaukė.

Tamsų golfą, melsvas trumpikes, juodas kojines vilkinčio ir į baltas šlepetes įsispyrusio 44 metų komiko nuotraukos iš karto atsidūrė geriausiose Didžiosios Britanijos portalų vietose – nors kiek ir primirštas, tačiau aktorius vis dar kelia didžiulį susidomėjimą, o ekstravagantiškas įvaizdis, žinoma, jam pridės populiarumo taškų.

Beje, prieš kelerius metus panašų triuką, tik žymiai mažesniu masteliu iškrėtė ir buvęs „gelbėtojas“, o šiandien žymus prodiuseris Gediminas Jaunius, kuris į Teatro arenoje (prie kurios buvo paklotas raudonas kilimas) švenčiamą Agnės Jagelavičiūtės gimtadienį atskubėjo taip pat be kelnių – tą kartą Lietuvos bomondas ilgai aptarinėjo raudonas G. Jauniaus trumpikes.