Rusų žiniasklaidą rašo, jog naujame būste Agnė apsigyveno su sūnumi Fiodoru (jo susilaukė su aktoriumi Aleksejumi Čadovu), mama ir broliu Dominyku. Žiniasklaidoje spėliojama, jog naują būstą A. Ditkovskytei greičiausiai padovanojo turtingas gerbėjas – verslininkas iš Kijevo (Ukraina).

Remdamosios savo šaltiniais iš aktorės aplinkos, Rusijos žiniasklaidos priemonės rašo, jog verslininkas ir A. Ditkovskytė susipažino dar 2012 metais, kuomet lietuvių kilmės aktorės ir Aleksejaus Čadovo santykiuose buvo pauzė. Savo pažinties neafišavo nei Agnė, nei statybų ir trąšų gamybos verslu užsiimantis verslininkas, kuris tuo metu buvo dar vedęs.

Su turtingu gerbėju A. Ditkovskytė, pasak Rusijos žiniasklaidos priemonių cituojamų savų šaltinių, išsiskyrė tuoj pat, kai tik atsinaujino jos ir A. Čadovo romanas.

Tačiau net ir sūnaus gimimas neišsaugojo aktorių sąjungos – juodu kartu nebegyvena daugiau nei metus. Dabar esą A. Ditkovskytės horizonte vėl pasirodė verslininkas, kuris ir padėjo šeimai persikraustyti į naują 300 kvadratinių metrų ploto būstą.